Apotheek Oud-Vossemeer

Voor gemak en farmaceutische service.

Het Medisch Centrum Oud Vossemeer heeft de beschikking over een apotheek. Apotheek Oud-Vossemeer is er voor uw gemak. Alle spoed en herhaal- medicatie kan hier besteld worden. Naast medicijnen, bieden wij ook veel zelfzorg-artikelen. Mist u iets, dan kunt u ons altijd vragen om iets te bestellen.

Openingstijden

Hieronder staan de openingstijden van de apotheek. Let op: op woensdag is er geen uitgifte van medicatie, alleen bij uitzondering voor spoedrecepten.

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 12:30*
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Afhaaltijden

Medicijnen klaarmaken is een erg nauwkeurig werk. Onze assistente heeft hier alle aandacht bij nodig. Daarom vragen wij aan u om uw medicijnen alleen tijdens de ophaaltijden op te halen. Lukt dit niet? Dan kunt u een afspraak maken voor een ander tijdstip. Wilt u iemand anders laten afhalen? Dat kan alleen met een toestemmingsformulier in het verband met de privacy-wetgeving.

Maandag 13:30 - 17:00
Dinsdag 13:30 - 17:00
Woensdag Alleen spoed*
Donderdag 13:30 - 17:00
Vrijdag 13:30 - 17:00

*op woensdag is er geen uitgifte van medicatie. Alleen bij uitzondering voor spoedrecepten is er uitgifte.

Herhaalmedicatie

Medicatie die herhaald moet worden kunt u via de pagina herhaalmedicatie doen. Herhaal recepten van een specialist moeten aan de balie aan de apothekersassistente afgegeven worden. De mogelijkheid voor herhaalmedicatie via de uitgeknipte etiketten is vervallen in verband met de corona-maatregelen.

Bezorging

Is het onmogelijk voor u om uw medicatie op te halen, omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent? Is er niemand anders die uw medicatie kan ophalen? In dat geval kunnen wij de medicijnen langs brengen. Medicatie wordt op vrijdag geleverd. Het is belangrijk dat u medicatie persoonlijk in ontvangst neemt. Wij kunnen de medicatie niet aan iemand anders geven, of door de brievenbus doen. Wilt u gebruik maken van deze service? Dan kunt u dit aangeven bij de assistente. Wij hebben maar beperkte capaciteit voor deze service. Om die reden doen wij dit alleen voor iemand die het echt nodig heeft.

Apothekersassistente

Margot Stoffels

Margot Stoffels

Apothekersassistente