Feedback over de website

Geef uw feedback over de werking van de website eenvoudig door.

Feedback

Wij vinden het belangrijk dat onze website goed werkt en eenvoudig in gebruik is. Om deze reden hebben wij ons uiterste best gedaan om onze website optimaal vorm te geven en uit te rusten met relevante informatie.

 

Het kan voorkomen dat er informatie incorrect is, mist of dat er bepaalde functionaliteiten niet goed werken. Wij waarderen het als u dit aan ons doorgeeft, zodat wij de website kunnen verbeteren.

 

Bij het doorgeven van feedback is het belangrijk dat u zo veel informatie geeft als nodig, zodat wij precies weten wat er speelt. Zo is het altijd handig om te weten welk besturingssysteem u gebruikt (bijvoorbeeld Windows 10), welke browser u gebruikt (bijvoorbeeld Chrome) en welke stappen u neemt voordat er een fout ontstaat.

 

Bij Medisch Centrum Oud-Vossemeer nemen wij deze feedback serieus en zullen, indien nodig, contact met u opnemen als wij verdere vragen hebben.

Feedback
Bestandsupload
Maximale uploadgrootte: 50MB
Ik begrijp dat dit formulier niet bedoeld is voor het versturen van medische informatie en berichten van medische aard (e.g. vragen over medicijnen, herhalen etc.) niet in behandeling worden genomen via dit formulier *