Hoe vindt u ons nieuwe jasje?

Bereikbaarheid en online vindbaarheid vinden wij erg belangrijk, zodat we het u makkelijk kunnen maken, maar ook onszelf. Na al in 2012 begonnen te zijn met het aanbieden van receptherhalingen via onze website, vonden we dat het tijd was voor een nieuwe website. Onze nieuwe online aanwezigheid is meer in lijn met wat u in 2020 mag verwachten van een zorgaanbieder, of elke andere partij. Daarnaast hebben wij uw feedback op onze vorige website ter harte genomen en is de nieuwe website ontwikkelt met u in gedachte. We hebben gekeken naar de meest bezochte pagina’s van de vorige website en hebben de focus daarop gelegd. Ook is het hebben van een eigen online omgeving brengt voordelen met zich mee.

De volgende functies biedt de vernieuwde website:

  • Het maken van een gebruikers-account, waar u uw persoonlijke gegevens, zoals adres, kunt opslaan. Deze worden automatisch dan ingevuld op het moment dat u een herhaalrecept invoert.
  • Het toevoegen van herhaalrecepten per regel. U kunt nu preciezer uw herhaalrecepten invoeren en het is ook duidelijk wat u moet invoeren.
  • Informatie in herhaalrecepten is groter en duidelijker leesbaar. Zo worden fouten voorkomen.
  • Nieuwe patiënten kunnen zich nu online aanmelden (binnenkort)
  • Toestemmingsformulieren voor het afhalen van medicijnen door iemand anders/kinderen jonger dan 12 jaar oud, kunnen online worden aangemaakt (binnenkort)
  • Een gemakkelijker zoekfunctie zorgt ervoor dat u uw gegevens altijd eenvoudig kunt vinden

Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent met de nieuwe website. Heeft u nog opmerkingen of aanmerkingen, bijvoorbeeld omdat er iets mist, of omdat er een foutje staat? Twijfel dan niet om het aan ons te vertellen. U kunt dit ook mailen naar admin@mcoudvossemeer.nl