Dr. van de Weijer

Uw huisarts in Oud-Vossemeer.

Dr. Van de Weijer is sinds 1996 huisarts. Voordat hij in Oud-Vossemeer begon, heeft hij gewerkt als onder anderen bedrijfsarts, SEH-arts, arts-assistent cardiologie en heeft hij chirurgie ervaring opgedaan. Voordat Dr. van de Weijer zich in 1999 definitief als huisarts in Oud Vossemeer vestigde, heeft hij in diverse praktijken als huisarts gewerkt.

Spreekuur

Dagelijks is er spreekuur van 8.00-12.00 uur. Het kan voorkomen dat het druk is, waardoor het gehele spreekuur vol zit. In dat geval wordt er een middagspreekuur ingelast dat om 13:30 uur begint. Een inloopspreekuur of telefonisch spreekuur houden wij niet. U kunt naar onze assistente bellen voor een afspraak.

Verrichtingen

In de middag voert Dr. van de Weijer diverse verrichtingen uit. Dit zijn bijvoorbeeld (kleine) chirurgische ingrepen, tapen, of het plaatsen van spiraaltjes.

Visites

Indien het onmogelijk is om naar de praktijk op het spreekuur te komen, komt de huisarts of assistente bij u aan huis. Een afspraak dient hiervoor gemaakt te worden bij de assistente en is vrijwel altijd, tenzij spoed, in de middag

IMG_2255@2x

Doktersassistentes

Stephanie Geluk

Doktersassistente

Corine van Hemert

Doktersassistente

De doktersassistentes staan u aan de balie en aan de telefoon te woord. Ze geven adviezen en voeren ook kleine verrichtingen uit. Voorbeelden hiervan zijn het verwijderen van hechtingen, het meten van bloeddruk, het verbinden van wonden, het aanleggen van drukverband en meer. Daarnaast verzorgen zij ook de administratie. Zij zorgen er ook voor dat de gegeven adviezen worden gecommuniceerd en overlegd met Dr. van de Weijer. Naast de dokterassistentes, heeft de huisarts in Oud-Vossemeer ook de hulp van een apothekersassistente.

Dokter van de Weijer staat ingeschreven in het BIG-register onder nummer 79032543301